Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Leuk dat je contact opneemt!

Interesse om een website of webshop door JMD Web te laten maken? We komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

Contactinfo

Postadres

Vermeulenstraat 138, 3572WT Utrecht (*Geen bezoekadres)

Contact [email protected] +31 6 509 09 179 Kvk: 09183361
Btw: NL2133.32.115.B01

Volg ons

F.A.Q

Onze focus ligt op de ontwikkeling van websites en webshops. Wij ontwikkelen géén apps, eventueel wel webapplicaties en SaaS producten. Binnen de Content Management Systemen hebben wij de meeste ervaring met WordPress en WooCommerce voor het webshop-deel.

Ons ontwikkelproces is volledig transparant. Allereerst brengen we, nadat we samen met jou uitvoerig hebben besproken wat de wensen en eisen zijn, een offerte uit. Na aanbetaling (30% tenzij anders overeengekomen) starten we met de ontwerpfase.

FASE 1 - ONTWERPFASE
Afhankelijk van of er een nieuwe website ontworpen moet worden óf verder gewerkt moet worden aan een bestaande, zorgen we eerst voor een visuele presentatie van hoe wij de website in gedachten hebben. uiteraard is het vervolgens mogelijk om hierop uitgebreid feedback te geven. Graag zelfs!

FASE 2 - ONTWIKKELFASE
Nadat het ontwerp is goedgekeurd en we gezamenlijk besluiten dat we door kunnen naar de volgende fase, beginnen we met de ontwikkeling van de website of webshop. We zullen je regelmatig voorzien van een uitgebreide update maar daarnaast zullen we ook een link delen naar een beveiligde testomgeving waarop je "live" de voortgang kan volgen.

FASE 3 - TESTFASE
Testen, testen, testen en nog eens: testen. Nadat de website of webshop eenmaal is ontwikkeld, is het van groot belang dat we alle onderdelen uitgebreid testen. Niet alleen omdat het altijd mogelijk is dat er een foutje ontdekt wordt maar ook omdat daarmee duidelijk wordt of het voor jou (of voor jouw klanten) precies werkt zoals we bedacht hadden. Zo niet, dan gaan we in gesprek om te kijken waar we het proces kunnen verbeteren.

FASE 4 - OPLEVERINGSFASE
Het heuglijke moment is daar, de website of webshop is uitgebreid getest en door jou goedgekeurd! Dit betekent dat we jouw project online kunnen gaan zetten. Samen bespreken we een lanceringsmoment waarop we de website of webshop online zullen zetten. Dit kan op jouw eigen webhosting / server zijn maar wij kunnen dit ook voor je verzorgen.

FASE 5 - NAZORGFASE
Inmiddels is jouw project online maar daarmee trekken wij ons niet meteen terug. Wellicht heb jij nog vragen over de werking van het project of heb je assistentie nodig. Daar helpen we graag mee. Ook kan het voorkomen dat je achteraf toch nog ergens een foutje vindt. Wij lossen zogenoemde "bugs" kosteloos op tot een maand na oplevering!

Zin om een project te starten? Wij wel! Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Het lijkt wellicht een open deur, maar dit hangt helemaal af van het type website. Om te beginnen moeten we inventariseren op wat voor soort platform de website gebouwd moet worden. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de website door onze web designer ontworpen moet worden, of dat er bijvoorbeeld al een huisstijl beschikbaar is. Ook hangt het af van de grootte van de website: een webshop met tientallen (sub)categorieën en koppelingen met bijvoorbeeld een boekhoudsysteem is meer werk dan een kleine webshop met één of twee producten. Grofweg beginnen reguliere websites vanaf €1.250,- en webshops vanaf €1.750,-.

Beperkt budget? Informeer vooral even naar mogelijkheden!

Jazeker! Voordat we een bestaand project in behandeling nemen willen we dan graag eerst weten hoe het project is opgebouwd. In veel gevallen kunnen we voortborduren op wat er al ontwikkeld is. In een uitzonderingsgeval, bijvoorbeeld omdat een project te verouderd is of - in onze ogen - onverantwoord om op verder te werken, kunnen we een bestaand project weigeren. Neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Dat hangt helemaal van het type project af. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van websites met CMS zoals WordPress, WooCommerce maar kunnen ook volledig op maat gemaakte websites ontwikkelen aan de hand van bijvoorbeeld een framework als Laravel met een Vue.JS voorkant. Zijn deze termen abracadabra voor je? Neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden.