Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Jouw website hoger in Google 🚀

Meer bezoekers uit Google door een hogere positie op jouw gewenste zoekwoorden? Het is mogelijk!

seo animation

Verhoog organisch zoekverkeer en maak jouw website beter vindbaar!

We bieden verschillen SEO (Search Engine Optimization) diensten aan om jouw website of webshop hoger te laten scoren in Google. Zoekmachineoptimalisatie anno nu volgens de laatste inzichten op het gebied van 'On Page SEO' en 'Off Page SEO'.
design shape
Email Marketing Naast SEO kan het ook nuttig zijn om jouw klanten of belangstellenden te activeren middels Email Marketing. We adviseren je graag!
Link Building Om hoog te scoren op 'autoriteit' in zoekmachines is het belangrijk dat andere websites naar jouw website linken. Dit kan op verschillende manieren, waaronder het plaatsen van gastblogs op andere platforms. JMD Web heeft hiervoor een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Data-analyse Alle strategieën baseren we op onderliggende data. Denk aan analyses op het gebied van bezoekersgedrag, zoekverkeer en concurrentieposities. Elke doelgroep vereist een andere aanpak. We bespreken graag de mogelijkheden.
Keyword Research Belangrijk bij elk optimalisatietraject is een uitgebreide zoekwoordenanalyse. Wat wil mijn doelgroep vinden? Welke zoekwoorden gebruiken ze? Een gedegen onderzoek vooraf bespaard een hoop tijd tijdens het optimaliseren van jouw website!
Email Marketing
Naast SEO kan het ook nuttig zijn om jouw klanten of belangstellenden te activeren middels Email Marketing. We adviseren je graag!
Link Building
Om hoog te scoren op 'autoriteit' in zoekmachines is het belangrijk dat andere websites naar jouw website linken. Dit kan op verschillende manieren, waaronder het plaatsen van gastblogs op andere platforms. JMD Web heeft hiervoor een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Data-analyse
Alle strategieën baseren we op onderliggende data. Denk aan analyses op het gebied van bezoekersgedrag, zoekverkeer en concurrentieposities. Elke doelgroep vereist een andere aanpak. We bespreken graag de mogelijkheden.
Keyword Research
Belangrijk bij elk optimalisatietraject is een uitgebreide zoekwoordenanalyse. Wat wil mijn doelgroep vinden? Welke zoekwoorden gebruiken ze? Een gedegen onderzoek vooraf bespaard een hoop tijd tijdens het optimaliseren van jouw website!

Innovatieve SEO technieken

Zoekmachineoptimalisatie is een constant spel met de algoritmes van Google en Microsoft (Bing). Hoe deze zoekmachines bepalen hoe hoog jouw website of webshop komt in de keyword-ranking hangt af van voortdurend wijzigende variabelen en de ‘weging’ daarvan. JMD Web baseert strategieën altijd op de laatste inzichten op het gebied van SEO.
  • Kennis en kunde op het gebied van Google PageSpeed Insights
  • Gebruik van erkende SEO tools ter ondersteuning van de analyse en monitoring
  • Altijd een passend advies op maat. We geloven niet in 'one size, fits all'.

DIENSTEN

JMD Web biedt digitale 'ontzorging' van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je website hoger laten scoren in Google

Wil je ook hoger scoren in Google? Wij bieden zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, voor zowel kleine are grotere websites en platforms.

Vertel me meer
Volledige ontzorging: onderhoud en beveiliging

Anno nu is beveiliging én onderhoud steeds belangrijker. Wij bieden verschillende opties tot 'ontzorging' op gebied van veiligheid en software onderhoud.

Vertel me meer
Webdesignbureau & websiteontwikkelaar Utrecht Nederland
Bedrijfsapplicaties en SaaS ontwikkeling

Is jouw bedrijf op zoek naar een interne of externe bedrijfstool, een intranet, forum of 'offline product'? Wij ontwikkelen SaaS-oplossingen op maat.

Vertel me meer
Jouw business van idee omzetten tot vlammende webshop

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en opzetten van e-commerce platforms en webshops maken we van jouw business-idee een geweldige online winkel.

Vertel me meer