Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Programmeer de Stad

Het maken van een programma voor de openbare ruimte wordt steeds complexer. Grote opgaven zoals de gevolgen van klimaatveranderingen, de energietransitie en de toenemende participatie van gebruikers samenbrengen in één programma van de openbare ruimte is de uitdaging. Een programmeerproces en programmeertool om je door dit proces heen te helpen was er nog niet!

JMD Web ondersteunde Programmeer de Stad bij de doorontwikkeling en het ‘toekomst bestendig maken' van deze tool.

DETAILS

Een complex proces, zo simpel mogelijk
Een complex proces, zo simpel mogelijk

Toen JMD Web werd gevraagd om mee te werken aan deze SaaS tool bestond het product in grote lijnen. De uitdaging was om deze toch ietwat complexe tool te voorzien van een nieuw gebruikersvriendelijk jasje waarbij rekening wordt gehouden met de laatste inzichten op het gebied van User Interface Design en User Experience. Daarnaast was het belangrijk dat deze tool ook naar de toekomst toe goed te onderhouden en door te ontwikkelen blijft. JMD Web heeft een technisch framework ingebouwd dat dit mogelijk maakt.

Bedrijfsapplicatie laten maken?
Bedrijfsapplicatie laten maken?

Is jouw organisatie ook op zoek naar een digitale tool, intra of extranet of SaaS oplossing? JMD Web denkt graag mee. Bekijk onze SaaS-pagina voor meer informatie of neem direct contact op.

IMPRESSIE

design shape