Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Shign

Shign App is het specifieke en interactieve enquête-instrument waarmee u beoordelingen van uw professionele serviceomgeving (bijvoorbeeld kantoor en onderwijs) kunt melden. Shign nodigt u via de app periodiek uit om een selectie van kenmerken van de serviceomgeving in uw directe nabijheid te beoordelen. Via het online dashboard kan de beheerder real-time resultaten monitoren.

JMD Web ontwikkelde een intuïtieve app voor iOS en Android inclusief een bijbehorende informatie website en beheerpaneel voor de analyses.

DETAILS

Webdesign bureau & website ontwikkelaar Utrecht Nederland
Wetenschap met ‘n app

Shign doet wetenschappelijk onderzoek met de door JMD Web ontwikkelde ‘Shign app’. Met de app kan men real-time data vergaren in fysieke omgevingen met als doel organisaties te helpen de meest positieve fysieke omgeving te verwezenlijken.

Webdesign bureau & website ontwikkelaar Utrecht Nederland
Over dit project

De Shign App is beschikbaar voor zowel iOS- en Android telefoons plus tablets. De app is gebaseerd op Xamarin-techniek en maakt gebruik van intelligente push notifications om gebruikers betrokken te houden. Aan de hand van een uitgebreid, uniek door JMD Web ontwikkeld analyse-dashboard kan men de live-gegevens van gebruikers real-time monitoren en verwerken tot een heldere analyse.

IMPRESSIE

design shape