Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Be it By Jenn

Be it By Jenn ontwerpt en verkoopt modieuze, comfortabele én betaalbare broeken voor rolstoelgebruikers! Door kleine aanpassingen vergroten ze het zitcomfort, denk hierbij aan een verhoogd achterpand, langere broekspijpen en geen vervelende harde naden, knopen of andere irritatie punten.

JMD Web ontwikkelde een WooCommerce webshop met een uniek design

DETAILS

Webdesign bureau & website ontwikkelaar Utrecht Nederland
WooCommerce webshop

Be It by Jenn wilde een webshop laten maken waarbij het eenvoudig was om haar producten te beheren, toe te voegen en tevens de orderafhandeling kon uitvoeren zonder dat er telkens tussenkomst van ons nodig zou zijn. JMD Web ontwikkelde daarom een WooCommerce webshop met een volledig uniek en modern design waarbij de rolstoelgebruiker bewust krachtig in beeld wordt gebracht.

Webdesign bureau & website ontwikkelaar Utrecht Nederland
Krachtige rolstoelgebruiker

Be It by Jenn heeft vanaf het begin vanuit de doelgroep haar producten ontworpen. Een joggingsbroek zit misschien lekker en is praktisch maar ziet er ten slotte niet altijd even leuk uit. Be It ontwikkelde speciale broeken, die ook nog eens naar wens aan te passen zijn, voor elke rolstoelgebruiker die geen concessies wil doen aan het uiterlijk. Ook een webshop laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

IMPRESSIE

design shape