Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

SlimmerWijnKopen

SlimmerWijnKopen is een initiatief waarbij men gezamenlijk wijn inkoopt om zo tot de meest voordelige deals te komen. Dankzij het innovatieve platform kan men zich inschrijven voor een wijndeal, die gegarandeerd doorgaat als er voldoende animo is.

JMD Web ontwikkelde dit unieke platform op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce.

DETAILS

Uitgebreid platform met spaarprogramma
Uitgebreid platform met spaarprogramma

Voor SlimmerWijnKopen ontwikkelde JMD Web een platform, ontwikkeld met als basis WordPress en het webshop gedeelte WooCommerce, waar klanten kunnen meedoen aan voordelige wijndeals. Doel van het platform was om op gebruiksvriendelijke wijze klanten kennis te kunnen laten maken met fantastische wijnen over de hele wereld voor een opvallend voordelige prijs. Daarnaast ontwikkelde JMD Web een 'beloningssysteem' waarbij klanten wijnpunten ("druiven",) kunnen verdienen door wijn te kopen, vrienden aan te laten melden en een review over de wijn te schrijven.

Webshop laten maken
Webshop laten maken

Wil je een webshop laten bouwen maar heb je geen idee waar te beginnen? JMD Web heeft vele jaren ervaring met de ontwikkeling van webshops en salesplatforms, van kleine winkels tot webshops met vele duizenden producten. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Meer weten? Kijk op onze webshop pagina of neem direct contact met ons op.

IMPRESSIE

design shape