Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Damn Goods

JMD Web ontwikkelde een schitterende moderne en unieke webshop met een luxe uitstraling, op basis van WordPress en WooCommerce. De webshop bevat voornamelijk lifestyle producten in drie categorieën: herenhuis, penthouse en buitenhuis.

DETAILS

WooCommerce webshop
WooCommerce webshop

Een webshop laten maken waarbij alles geautomatiseerd is en toch gebruikersvriendelijk, ook zonder dat men technische kennis hoeft te hebben om de webshop te beheren. Dat was de opdracht die we ontvingen van DAMN GOODS. In samenspraak ontwikkelde we een unieke webshop met een luxe uitstraling op basis van WooCommerce. Facturen worden automatisch aangemaakt, klanten kunnen behalen via iDEAL en Creditcard en het is zelfs mogelijk om een fysieke postkaart bij elke bestelling te ontvangen. Ook op zoek naar een webshop ontwikkelaar die je kan helpen om jouw online winkel vorm te geven? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Website ontwerp op maat
Website ontwerp op maat

Voor DAMN GOODS ontwikkelde we een uniek webdesign waarbij de uitstraling past bij de doelgroep; luxe en modern. In samenspraak gaat onze webdesigner aan de slag om voor elk project een passende website te ontwerpen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste inzichten op het gebied van UI/UX zodat gebruikers naast een visueel aantrekkelijke website óók een prettig bedienbare webshop krijgen. Ook een uniek webdesign laten maken? We denken graag met je mee!

IMPRESSIE

design shape