Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Atelier Iddi

Zuhura Iddi restaureert en conserveert schilderijen. Haar 'Atelier Iddi', gevestigd in Utrecht, heeft dan ook een passende website waar men zowel geïnspireerd als geïnformeerd wordt over haar diensten.

JMD Web integreerde een uniek web design in een bestaande WordPress website.

DETAILS

Zelfde website, nieuw jasje
Zelfde website, nieuw jasje

In het geval van Atelier Iddi was er reeds een bestaande WordPress website met daarop vele artikelen, informatieve pagina's en bestaande structuren die niet aangepast konden worden. Dit was dan ook de uitdaging tijdens het proces om een nieuw ontwerp door te voeren. Door middel van zorgvuldige data-migratie is het uiteindelijk gelukt om de huidige website te "upgraden" naar een nieuw webdesign anno nu.

Website doorontwikkelen of upgraden
Website doorontwikkelen of upgraden

Heeft jouw organisatie een bestaande website en twijfel je of deze opnieuw gebouwd moet worden of dat er mogelijkheden zijn voor "vernieuwbouw"? JMD Web denkt graag met je mee. In veel gevallen zijn websites ook in een latere fase nog te upgraden of is het mogelijk om de inhoud van de bestaande website geautomatiseerd over te nemen op een nieuwe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

IMPRESSIE

design shape