Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

TatMasters

TatMasters biedt een platform waar tattoo artiesten en geïnteresseerden elkaar kunnen vinden. Met een uniek systeem speciaal ontwikkeld voor TatMasters wordt het vinden van een topartiest een stuk eenvoudiger voor de klant enerzijds, terwijl voor de tattoo artiest het gehele boekingsproces uit handen wordt genomen.

JMD Web ontwikkelde een hypermodern platform waar creativiteit en uniek design centraal staan.

DETAILS

Professionele websitebouwer Utrecht jmd web Nederland
De artiest

Veel tattoo artiesten willen zich kunnen focussen op hetgeen ze goed in zijn: het ontwerpen en zetten van geweldige tattoos. Dit bleek in de praktijk niet altijd mogelijk. Het ‘aannemen’ van nieuwe klanten was tijdrovend en administratief vaak een rompslomp. TatMasters neemt dit gehele proces voor de artiest uit handen. Alleen serieuze klanten worden voorgesteld aan de artiest. Daarbij kan de artiest eenvoudig via het dashboard beoordelen of een project kansrijk is. Als er eenmaal een ‘match’ is gemaakt kan TatMasters daarnaast (een deel van) de administratie overnemen en bijvoorbeeld aanbetalingen faciliteren.

Professionele websitebouwer Utrecht jmd web Nederland
De klant

Het vinden van een goede, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige tattoo artiest kan een flinke opgave zijn. Een tattoo is een keuze voor het leven en daarom mogen er geen concessies worden gedaan aan kwaliteit en creativiteit. Met TatMasters als uniek ontwikkeld platform is elke klant ervan verzekerd een hoogwaardige tattoo artiest te vinden. Het platform garandeert daarnaast de veiligheid door zelf top artiesten uit binnen- en buitenland te selecteren. Klanten kunnen via het platform een ‘project’ aanmaken waarbij ze alle wensen kunnen doorgeven voor een unieke tattoo. Zodra er een match is gevonden verloopt de afhandeling volledig via TatMasters. Veilig voor de klant en makkelijk voor de artiest.

IMPRESSIE

design shape