Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

W.S.V. Ceres

Met bijna 800 leden is de W.S.V. Ceres de grootste studentenvereniging in Wageningen. Lid worden bij Ceres is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen en onder andere middels hen een geweldige studententijd te beleven! Je maakt er je vrienden voor het leven.

JMD Web ontwikkelde een WordPress websitewaardoor de Vereniging haar Leden optimaal kan informeren over alle activiteiten.

DETAILS

beste website-ontwikkelaar voor evenementenorganisatie
Voor en door Leden

Voor W.S.V Ceres ontwikkelde JMD Web een WordPress website met een uniek ontworpen design. Vanwege het dynamische karakter van de studentenvereniging en snelle doorloop van beheerders van de website was het cruciaal dat de site eenvoudig te beheren is. De wens om een WordPress website te ontwikkelen waarbij ook de Leden zélf de site konden beheren is dan ook ter harte genomen en heeft geresulteerd in een strakke, moderne site die aan alle hedendaagse wensen voldoet. Denk hierbij aan een digitale agenda, een inschrijfmodule voor evenementen en een online winkel voor Leden.

beste website-ontwikkelaar voor evenementenorganisatie
Verenigingswebsite laten bouwen

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar met uitgebreide kennis van het ontwikkelen van verenigingswebsites? JMD Web denkt graag mee! De jarenlange ervaring op het gebied van websites voor studentenverenigingen, studieverenigingen en sportverenigingen zetten we graag voor jullie in. Ook hebben we al verschillende modules ontwikkeld die ideaal zijn voor verenigingssites, zoals online agenda’s, inschrijfmodules en ledenbeheer. Interesse om een verenigingswebsite te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

IMPRESSIE

design shape