Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Check dit FF

Check dit FF is een vernieuwende en jonge community met alles wat jongeren aanspreekt. Van interessante achtergrondartikelen tot diepe- en minder diepe interviews en van snelle lijstjes tot inspirerende lifestyle-artikelen.

JMD Web ontwikkelde een uniek algoritme dat gebruikers ‘leert kennen’ om zo de meest relevante artikelen te tonen, zonder dat gebruikers in een “filterbubbel” belanden!

DETAILS

Professionele websitebouwer Utrecht jmd web Nederland
WordPress website

Voor dit project was het van groot belang dat de redacteuren van Check dit FF eenvoudig en snel artikelen konden toevoegen aan het platform. Om deze reden heeft Check dit FF een WordPress website laten ontwikkelen dat enerzijds eenvoudig in beheer was en anderzijds alle mogelijkheden bood die ze zochten. JMD Web heeft de WordPress website omgeving zodanig ingericht dat ook gebruikers zonder enige technische kennis de website konden beheren.

Meer weten over het ontwikkelen van WordPress websites? Neem dan contact met ons op.

Professionele websitebouwer Utrecht jmd web Nederland
Uniek algoritme

Wat Check dit FF onderscheid van reguliere nieuwssites is haar state-of-the-art algoritme. Waar veel sites de aandacht van bezoekers verliezen omdat de inhoud zich niet aanpast aan de wensen van de gebruiker wist Check dit FF sinds het lanceren van het algoritme gebruikers gemiddeld 72% langer op de website te houden! JMD Web besteedde veel zorg en aandacht aan het waarborgen van de privacy van alle gebruikers om volledig AVG-proof te zijn.

IMPRESSIE

design shape