Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

Verbeter de Stad

Verbeter de Stad is een platform dat verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving makkelijker maakt. Het platform biedt verschillende 'verbetertools' aan die ingezet kunnen worden om te inspireren, ondersteunen en verbinden. Voor iedereen die zijn of haar leefomgeving wil verbeteren.

JMD Web ontwikkelde een WordPress website op maat voor Verbeter de Stad.

DETAILS

Webdesign op maat
Webdesign op maat

Voor Verbeter de Stad ontwikkelde JMD Web een unieke website waarbij het "groene" karakter van de doelgroep en het platform centraal stond. Aan de hand van recente inzichten op gebied van User Interface Design zetten we de gebruiker aan om zich te laten inspireren door de inzichten van Bouke de Jong, oprichter van Verbeter de Stad. Met als duidelijk einddoel: meer mensen gebruik laten maken van de innovatieve 'verbetertools' om zo ieders leefomgeving te verbeteren!

Flexibiliteit en toekomstbestendigheid
Flexibiliteit en toekomstbestendigheid

Een website laten maken doe je niet zomaar. Het is vaak het visitekaartje van je onderneming. Toch kan er door de tijd heen een hoop veranderen, bijvoorbeeld aan je productenaanbod. JMD Web ontwikkelt websites daarom met een 'flexibele schil', waardoor zelfs compleet op maat gemaakte webdesigns toch relatief eenvoudig aangepast kunnen worden. Zo blijft jouw website altijd anno nu. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

IMPRESSIE

design shape