Zin om een project te starten? Wij wel!
NEEM CONTACT OP!

GranFood

GranFood is een vooraanstaand bedrijf dat actief is in de marketing, verkoop en distributie van internationale A-merken voor fast-moving consumer goods (FMCG). Het bedrijf werd opgericht in 1989 en maakt deel uit van GBfoods, een van de grootste voedingsmiddelenbedrijven in Europa. Met meer dan 3.600 werknemers wereldwijd en een portfolio van 30 lokale merken, heeft GranFood een sterke positie in de branche. JMD Web ontwikkelde een unieke website op basis van WordPress.

DETAILS

Modern en uniek ontwerp
Modern en uniek ontwerp

JMD Web heeft een uniek webdesign ontworpen voor GranFood, dat de essentie van de organisatie perfect weerspiegelt. Het ontwerp is zorgvuldig samengesteld om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden en tegelijkertijd de visuele identiteit van GranFood te versterken. Met een strakke en moderne uitstraling, gecombineerd met doordachte kleurenpaletten en aantrekkelijke grafische elementen, trekt het webdesign direct de aandacht van bezoekers. De gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en responsieve lay-out zorgen ervoor dat de website toegankelijk is op verschillende apparaten.

GranFood WordPress
WordPress

Voor de website van GranFood was WordPress de beste keuze vanwege de gebruiksvriendelijkheid van het contentmanagementsysteem (CMS), de flexibiliteit, en de schaalbaarheid om te voldoen aan de groeiende behoeften van het bedrijf. Met WordPress kan GranFood eenvoudig de website beheren, de informatieve pagina's van hun onderliggende merken aanpassen aan hun specifieke behoeften en een unieke online aanwezigheid creëren die perfect past bij hun merkidentiteit, waardoor ze hun doelgroep effectief kunnen bereiken.

IMPRESSIE

design shape